maanantai 25. huhtikuuta 2011

Album Material - Veniversum Samples Available



These versions contain
- Demo machine drums
- Guitars ready for album (not demo)
- Some clean vocals by E. Silvennoinen (clean)
- Some growl vocals performed by undersigned

During the studio session in June we'll add real drums (good luck Ukri!), Olli's vocals, some synth & effects, and of course re-amp the guitars with best possible gear. The album should be out in Fall 2011!

What else... we had our first rehearsals with Ukri and had fun playing together for that evening. The guys played really well even it was the first time. Maybe should create more difficult material to increase the challenge?

-Juha

6 kommenttia:

 1. Hyvältähän tuo kuulostaapi! Lykkyä pyttyy et saatte lopulta lätyn valmiiks. Syksyy odotellen...

  VastaaPoista
 2. Muuten tykkiä mut ite en tykkää et sekotetaan örinää ja puhdasta laulua...

  VastaaPoista
 3. Kaipa siinä vielä jotain tapahtuu kun lisää laulut, bassot ja studiomiksatut soundit. Tämä siis vain teaserina kitarariffeistä.

  Mietin myös pitkään että miltä haluan seuraavan levyn kuulostavan ja kun tykkään puhtaista lauluista myös niin mikseipä niitä laittaisi kontrastiksi. Ovat harvojen ja valittujen paikkojen tehokeinoja. Sattumalta osui semmoinen pätkä tuohon sampleriin heti aluksi mutta se ei kuvasta koko levyä.

  -Juha

  VastaaPoista
 4. Enemmänkin palataan debyyttilevyn fiilikseen jossa jokainen kitaradetalji oli loppuun asti mietitty. Eli hyvin kitaravetoista kamaa tiedossa. Onneksi myös Sundvallin Mika on nyt mukana toteuttamassa visioita.

  -Juha

  VastaaPoista
 5. joo kitarat kulkee taas mahtavia polkuja niinku tähänki mennessä, enemmän ekan levyn maisemissa mikä ei oo tosiaankaan huono juttu.

  VastaaPoista